Go to Top

Bruk oss, et vel renommert eiendomsmeglerfirma med bred erfaring og kunnskap innenfor eiendomsmegling og eiendomsjuss. Vi har mange fornøyde selgere og kjøpere.

Bruk oss, et vel renommert eiendomsmeglerfirma med bred erfaring og kunnskap innenfor eiendomsmegling og eiendomsjuss. Vi har mange fornøyde selgere og kjøpere.

Når du skal selge nærings- og forretningseiendom, så er dette noe du bør forberede år i forveien. Det er alltid lønnsomt å selge aksjeselskapet i stedet for eiendommen. Er du organisert i via holdingselskap så er det spesielt attraktivt, såfremt du tenker å invester i ny aktivitet. Som tidligere bankmedarbeider har advokat Ola S. Ustad førstehånds kjennskap til hvordan finansinstitusjonene oppfører seg ved slike transaksjoner.

Behøver du å få markedsført næringseiendommen raskt! Da har vi kvalitetssikrede rutiner for å ordne dette.

Med vår erfaringsbakgrunn er vi et godt meglervalg for salg av næringseiendom. Vi har tilknytning til landbruk og driver også med næringsutleie. Det er riktig og god markedsføring på internett, først og fremst Finn.no og eiendomsnett.no, som gjelder. På Finn.no abonnerer mange kjøpere på prospekt på den spesielle eiendommen de er ute etter. Når det gjelder næringseiendommer kan det også være lurt å annonsere i bransjetidskrifter og lokalaviser.

Advokat Ola S. Ustad har lang erfaring med eiendomsmegling og du er garantert personlig oppfølgning og engasjement under hele salgsfasen.

Dersom du tar turen innom har vi flere gode referanser fra våre oppdrag innen næringsmegling.

Ta kontakt for en samtale og vi kan legge en strategi som passer for ditt firma

Vi har mange referanser. Under følger et eksempel:

Trykk her for vårt arbeid med Eiker Eiendomsutvikling