Go to Top

Selge eiendom – Priser eiendomsmegling

La oss hjelpe deg til å spare penger, i mens du tjener stort!

Ikke la deg lure til å betale unødvendig! Ingen meglerfirma har over ti prosent av markedet, så ikke betal ekstra for et kjøperregister. Vi har gjennom Finn.no tilnærmet 100% dekning på alle interessenter. Vi er et uavhengig og frittstående firma uten noen binding og fordyrende elementer til noen bank. Spør alltid oss om et pristilbud. Du blir hyggelig overrasket. Kjøper du før du selger, spør for all del en uavhengig megler om pris på din eiendom. Bruk ikke den megleren som priser din bolig høyest.

BBMegling AS skreddersyr et opplegg for salg av din bolig/eiendom som passer deg.

Vi har ingen direktører eller stor administrasjon, som ditt honorar skal dekke.

Derfor kan vi holde lave priser. Prisliste nedenfor. Vi frarår at du velger å selge etter timepris. Vi jobber også på faste priser, og vi setter vår ære i å gjøre best mulig jobb. 

For å få et godt salg behøver du følgende tjenester levert av BBMegling AS:

Boligen/eiendommen annonseres på internett i hele salgsperioden. Dette er aktiv markedsføring der kjøperne, søker etter eiendom. Vi selger flere kombieiendommer som kan markedsføres både som næring og bolig
Vi selger flere kombieiendommer som kan markedsføres både som næring og bolig. Dette er det ikke alle meglere som får til.
Vi bruker primært finn.no, vår hjemmeside, A-media og facebook til annonsering. Bare internett kr 6000,- Det kan også være naturlig å annonsere i torsdagsutgaven eller lørdagsutgaven av Drammens Tidende  Pris Drammens Tidende: halvsideannonse med tre bilder  kr 6 000,-. Lokalavisene kan være et rimelig alternativ. Ellers kommer erfaringsmessig kjøperne via annonse og prospekt på internett.
Vi bruker Reder Foto og han leverer suvurent resultat hver gang. Pris fra kr 3500,- og til ca kr 4500,- inklusive skisser av boligen. 
Visningsmateriell, herunder et godt prospekt med mange bilder. Våre prospekter er lettleste og oversiktlig – uten fjas. Vi har også et samarbeid med Zoom Grafisk, dersom en ønsker et spesiallaget prospekt.
Oppfølgning av interessentene som har besiktiget boligen er viktig. Vi ringer heller en gang for meget. Budrunden, med personlig oppfølgning av megler er viktig for at du skal få god pris. 
Kontraktsskriving, overskjøting og et trygt oppgjør. Herunder sikrer vi referanser på kjøpers betalingsevne. Du får normale renter på oppgjøret mens det står inne hos oss. 
For å sikre en god handel bør en takstmann som er ingeniør eller tømrermester ta boligsalgsrapport eller våtromskontroll. Det er dessuten viktig at megler gjør de nødvendige forberedelser og undersøkelser som sikrer at eiendommen/boligen selges i henhold til avhendingslova, meglerloven og regelverket for øvrig. En boligsalgsrapport koster fra kr. 10 000,-. Dersom det er nok med våtromskontroll, så koster den fra kr 5000,- med arealmålinger. Vi anbefaler at du tegner eierskifteforsikring og at kjøper tegner kjøperforsikring. Du kan lese mer om dette ved linker direkte til selskapene på vår hovedside.

Det lønner seg å bruke BBMegling AS. Rask saksbehandling. Vi gir gode priser på eiendomsmegling.
Alle priser er inklusiv merverdiavgift. Vi gir deg en totalpris som kan være vesentlig lavere enn konkurrentene.

Prisliste

Fullt megleroppdrag med markedsføring, prospekt, annonser, visninger og budrunde, kontrakt og oppgjør inklusiv 25 % merverdiavgift:
Ved salgspris over kr 2.000.000,- avregner vi etter en sats som er fordelaktig for deg.

Minstepris:
Fra kr. 25.000

Etablering:
Fra kr. 10 000,-

Bare kontrakt og skjøte:
honorar kr 9.000,-

Enkelt oppgjørsoppdrag med kontrakt, skjøte og oppgjør:
honorar fra kr 15.000,- inkl. mva.

Spør oss om et konkret prisoverslag.

For seksjonerte leiligheter og borettslag er det egne priser for gebyr til forretningsfører.