Go to Top

Referanser

Vi yter god service, rimeligere, og har resultatene som viser det.

BO BEDRE MEGLING har avtale med Drammen kommune og bistår kommunen ved salg av eiendommer.

BO BEDRE MEGLING har formidlet nærmere 50 leiligheter i St. Hallvard Borettslag, siden 2013.

Gjennom mange års erfaring kommer noen av BO BEDRE MEGLINGs salg og synspunkter i avisene:

DT: Skogshytte til 1,6 millioner

E24: Artikkel om kupping

Et salg uten om det vanlige ble snappet opp av Drammens Tidende:
Småbruk gikk to millioner over prisantydningen – Hagatjern

” Småbruk på Ryghseter ved Hagatjern hadde en prisantydning på 3,5 millioner, men ble solgt fire dager etter visning for 5,5 millioner kroner. … det var rundt 20 stykker som meldte sin interesse på visning og at det kom inn flere bud. Det var budrunden som førte til at småbruker gikk hele to millioner over prisantydningen.”

Vi er anonyme selgere av bolig. Vi kontaktet Ola Ustad. Dette har vi ikke angret på! Ola Ustad er den aller beste megler man kan velge i Eiker-bygdene. Han kommer og inspiserer boligen din presis, en fin og rolig megler som har tid til å prate om alt og fortelle om alt som er verdt å vite når man skal selge bolig. Alltid presis og alltid tid til å lytte til deg. Svare på telefoner og er presis på besøk. Når visning pågår er han fornuftig og en godt kjent megler med mange år i tjeneste. Vi kan ikke få fullrost Ola Ustad for hjelp med salg. Og til alle som tviler på megler. Skal de velge så spør Ustad. Dere blir ikke skuffet. Takk for god handel! Med hilsen fra godt fornøyde selgere.

O.S., Leserbrev i Eiker Avis

Prisboom i Mjøndalen: To hytter på nordsiden av Hagatjernet i Buskerud gikk nylig for langt over prisantydning. Den endelige kjøpssummen for hyttene gikk henholdsvis 75 og 83 prosent over prisantydningen som meglerne hadde satt, meldte Drammens Tidende i helgen. Ola S. Ustad, daglig leder i Buskerud Boligmegling, var megler ved salget av hytta som gikk for 2, 1 million. Med en prisantydning på 1,2 vil det si at den 61 kvadratmeter store hytta gikk 900 000 over prisen megler hadde antydet...

Aftenposten